29 & 30 juni 2024 Breepark, Breda

Tickets

Pendelbus Tickets

Geen zin om te stressen over het vervoer? No worries!  Onze pendelbussen brengen je van Breda Centraal naar het evenemententerrein en weer terug.

Klik op de knop hierboven

Lineup

Belangrijke Update

Many more to be announced

Full lineup

Hotels & Verblijf

Wil je dichtbij het festival verblijven? Check dan ons unieke verblijfsaanbod in samenwerking met Stay21, waar je een heerlijk chill hotel of appartement kunt boeken in de omgeving van het festival.

klik op de kaart en vul je datum in.

Chillville festival
WELCOME TO THE CHILLEST PLACE ON EARTH!

Chillville Festival gaat all-in met een weekend lang chill vibes! Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni gooien we onze deuren open van 13:00 tot 23:00 uur. Dat betekent dubbel zoveel feest, dubbel zoveel plezier en dubbel zoveel tijd om te genieten van alles wat The Chillville Festival in petto heeft. Verwacht meer grote (inter)nationale artiesten, een nog grotere kids area en een uitgebreide chille food en drinks court.
One love, Good music, sweet food and CHill…

Areas

Mainstage

Op de Main Stage van Chillville Festival 2024 staan de grootste namen in reggae en wereldmuziek klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis! Op zaterdag 29 juni kun je genieten van de betoverende ritmes van Gipsy Kings en de legendarische Alpha Blondy, terwijl op zondag 30 juni UB-40 featuring Ali Campbell en de iconische Gentleman het publiek betoveren met hun tijdloze hits en onmiskenbare charisma. Mis deze kans niet om je favoriete artiesten live te zien schitteren op het hoofdpodium van Chillville Festival!

Artiesten op de mainstage

Zomercarnaval Stage

Voor de liefhebbers van zomerse feestjes en vunzige deuntjes hebben we de Zomercarnaval Stage, gehost door niemand minder dan Vunzige Deuntjes! Op zaterdag 29 juni laten de ‘Bazen van de club’, oftewel Partysquad, en de bubbling koning DJ Moortje & friends je helemaal losgaan op de dansvloer. En op zondag brengen de best beluisterde artiest van Nederland, Bizzey, en hot prins Poke de ultieme party vibes naar het festival. Bereid je voor op een feest om nooit te vergeten op de Zomercarnaval Stage!

Check alles op deze stage

Food Area & KIDS

Chillville draait niet alleen om geweldige muziek, maar ook om heerlijk eten en leuke activiteiten voor het hele gezin! Geniet van een breed scala aan culinaire hoogstandjes uit alle windstreken, van lokale lekkernijen tot exotische Caribische gerechten. Voor de kleintjes is er een speciale kids area met activiteiten zoals hula-hoopen, schminken, en een tropisch luchtkussen om zich helemaal uit te leven. En als kers op de taart kunnen de jongsten gratis het festival bijwonen! Vergeet ook niet onze Silent Disco area te bezoeken, waar je kunt relaxen en dansen op je favoriete hits. Maak je klaar voor een dag vol plezier en genot op Chillville Festival 2024! 🌞🎶