Veelgestelde vragen – Algemeen

Early Bird tickets Reggae festival 29 juni 2024

Alle early Bird tickets zijn geldig voor het festival op dag 29 juni. Je hoeft hiervoor niets te doen en je ontvangt een nieuw toegangsticket voor het Chillville Festival op zaterdag 29 juli 2024 en bent van harte welkom die dag.

Chillville Festival vindt plaats op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni in het Breepark, Breda.

Wil je een persaanvraag indienen? Stuur dan tussen 1 juni en 21 juni een e-mail naar info@chillville.nl met de volledige informatie omtrent het medium en op welke wijze er aandacht aan Chillville Festival wordt geschonken. We ontvangen enorm veel verzoeken en daarom wordt er een strikte selectie gemaakt. Het indienen van een verzoek betekent niet dat je automatisch een perskaart voor Chillville Festival ontvangt.

De kaartverkoop voor Chillville Festival 2024 werkt met verschillende ticketfases:

 • Natty ticket: € 45,- (Fase 1 – Pre Regular Tickets)
 • Iron Lion Tickets: € 60,- (Fase 2 – Regular Tickets)
 • One Love tickets: (Friends & Family Groep Tickets) 15% korting

  De bovenstaande tarieven zijn exclusief servicekosten van 9% btw, toeslag en transactiekosten.

Er is geen minimumleeftijd. Alle kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen. Alle jongeren onder de 18 jaar moeten met een volwassen begeleider naar het festival. Let op: is dit niet het geval, dan zal je de toegang worden geweigerd. Alle bezoekers vanaf 12 jaar moeten in bezit zijn van een geldig ticket voor Chillville Festival.

Het is voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie.

Op verzoek van het festivalpersoneel, security of andere bevoegden dient een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje waarmee geen alcohol kan worden besteld.

Chillville Festival heeft een zero tolerance beleid, dit betekent dat (soft)drugs niet is toegestaan op het festivalterrein. Overtreding hiervan kan tot verwijdering van het terrein leiden en een geldboete van de politie.

Het programma begint op zaterdag om 13:00 en eindigt om 23:00. Daarnaast ontvangen ticketkopers voorafgaand aan het festival een e-mail met praktische informatie, waaronder de openingstijden.

Je kunt op Chillville Festival niet naar binnen en naar buiten; binnen is binnen. Dit om de veiligheid van alle bezoekers te kunnen waarborgen.

Wat is toegestaan op het festivalterrein?

 • Zonnebrandcrème, deodorant, parfum
 • Kleine tassen van maximaal A4-formaat
 • Camera’s zonder verwisselbare lens
 • Medische krukken

Wat is niet toegestaan op het festivalterrein?

 • Drank (ook geen plastic waterflesjes), bidons of vergelijkbare harde plastic flessen
 • Eten
 • Spuitbussen (m.u.v. zonnebrandcrème, deodorant en parfum)
 • Navulling voor e-sigaretten
 • Grote tassen of rugzakken
 • Grote vlaggenstokken
 • Selfiesticks, GoPro’s of professionele foto/videoapparatuur
 • Wandelstokken (m.u.v. medische krukken)

Voor de volledige en gedetailleerde lijst verwijzen we je naar de huisregels.

Heb je waardevolle spullen bij je die je graag veilig wil bewaren tijdens het festival? Dat kan! Er zijn namelijk ook lockers op Chillville Festival. Je kunt een locker huren voor één dag. Meer informatie over de kluisjes volgt later. Te allen tijde ligt de verantwoordelijkheid van de lockers bij de bezoeker.

Het tijdschema is nu nog niet bekend. Je vindt het zowel hier als op onze socials terug wanneer het puzzelen kan beginnen!

Chillville Festival wil toegankelijk zijn voor zo veel mogelijk mensen. Heb je wat extra ondersteuning nodig om Chillville Festival voor jou mogelijk te maken? Je kunt een aanvraag doen voor diverse ondersteunende faciliteiten. Stuur vóór 8 juni een e-mail met je (aan)vraag, naam en contactgegevens naar info@chillville.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Diabetici kunnen hun medicatie en prikpennen op vertoon van een doktersverklaring en/of medicijnpaspoort meenemen naar Chillville Festival. Ook medicatie, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. ziekte of allergie kun je meenemen op vertoon van een doktersverklaring en/of medicijnpaspoort. Onze medische dienst controleert bij de festivalentree. Een medicijnenpaspoort kan worden opgevraagd bij jouw apotheek.

Medicijnen kun je gekoeld laten bewaren bij de centrale EHBO-post. Om medicijnen gekoeld te laten bewaren heb je een toestemmingsbrief nodig. Doe hiervoor een aanvraag via info@chillville.nl.

Indien je zwanger bent, is het je eigen verantwoordelijkheid en keuze om Chillville Festival te bezoeken. Overleg eventueel met jouw huisarts of verloskundige. Er zijn geen extra faciliteiten waar je gebruik van kan maken.

Voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking zijn er geen speciale voorzieningen aanwezig.

Toch een onbeantwoorde vraag?

Mail ons op info@chillville.nl

Veelgestelde vragen – Specifiek