Huisregels

Entreetijden

Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt het Chillville Festival plaats in Breepark, Breda. Het festival vindt plaats van 12:00 tot 23:00 uur. Na 21:30 uur is het niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden. Er vindt geen restitutie plaats voor het aangeschafte ticket, dus wees op tijd!

Leeftijd

Chillville Festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar mogen het festival gratis bezoeken. Een identiteitsbewijs kan te allen tijde gevraagd worden, vergeet deze niet mee te nemen. Bij het weigeren van het tonen van een identiteitsbewijs aan de beveiligingsmedewerkers kan de toegang geweigerd worden. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen. Alle jongeren onder de 18 jaar moeten door een volwassene begeleid worden naar het festival. Let op: Als dit niet het geval is, zal de toegang worden geweigerd. Alle bezoekers vanaf 13 jaar moeten in het bezit zijn van een geldig ticket voor het Chillville Festival.

Tickets

Koop je tickets via de website (chillville.nl). Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige entreekaart/ticket die gekocht is via de website, via officiƫle partners of de officiƫle Chillville Festival hardcopy ticketverkooppunten. Informatie over hardcopy verkooppunten volgt.

Lockers

Er zijn voldoende kluisjes te huur op het festivalterrein. Elk kluisje biedt ruimte voor ongeveer drie jassen. Na het betalen van de kluis huur en de borg voor de kluis sleutel is het kluisje gedurende het gehele evenement vrij toegankelijk voor jou.

Kiss & Ride

Voor de Kiss & Ride en taxistandplaats is een rustige weg gevonden om in en uit te kunnen stappen. Nadere informatie hierover volgt.

Auto

Wij raden festivalbezoekers ten zeerste aan om met het openbaar vervoer te reizen, aangezien er beperkte parkeergelegenheid is in de omgeving. Voor bezoekers die toch met de auto komen, zal er een parkeerterrein beschikbaar zijn. Gedetailleerde informatie hierover volgt binnenkort.

Pendelbus

Er wordt een pendeldienst aangeboden vanaf Breda centrum naar het festivalterrein en terug. Gedetailleerde informatie over de pendelbussen volgt binnenkort.

Eten & Drinken

Het is ten strengste verboden om eigen drank en/of eten mee te nemen. We verzoeken alle bezoekers vriendelijk om hieraan te voldoen en geen etenswaren of drankjes mee te brengen naar het festivalterrein, om lange wachtrijen te voorkomen.

Alcohol

Het is niet toegestaan voor bezoekers onder de 18 jaar om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder verboden om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Overtreding van deze regels kan leiden tot verwijdering van het terrein en een geldboete van de politie.

Op verzoek van het festivalpersoneel, de beveiliging of andere bevoegden dient een identiteitsbewijs getoond te kunnen worden om de leeftijd van de bezoeker vast te stellen. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje