Huisregels

Entreetijden 

Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt het Chillville Festival plaats in Breepark, Breda. Het festival vindt plaats van 12:00 tot 23:00 uur. Na 21:30 uur is het niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden. Er vindt geen restitutie plaats voor het aangeschafte ticket, dus wees op tijd!

 

Leeftijd

Chillville Festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Kinderen tot en met 12 jaar mogen het festival gratis bezoeken. Een identiteitsbewijs kan te allen tijde gevraagd worden, vergeet deze niet mee te nemen. Bij het weigeren van het tonen van een identiteitsbewijs aan de beveiligingsmedewerkers kan de toegang geweigerd worden. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen. Alle jongeren onder de 18 jaar moeten door een volwassene begeleid worden naar het festival. Let op: als dit niet het geval is, zal de toegang worden geweigerd. Alle bezoekers vanaf 13 jaar moeten in het bezit zijn van een geldig ticket voor het Chillville Festival.

 

Tickets

Koop je tickets via de website (chillville.nl). Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldige entreekaart/ticket die gekocht is via de website, via officiële partners of de officiële Chillville Festival hardcopy ticketverkooppunten. Informatie over hardcopy verkooppunten volgt.

 

Lockers

Er zijn voldoende kluisjes te huur op het festivalterrein. Elk kluisje biedt ruimte voor ongeveer drie jassen. Na het betalen van de kluishuur en de borg voor de kluissleutel is het kluisje gedurende het gehele evenement vrij toegankelijk voor jou.

 

Kiss & Ride

Voor de Kiss & Ride en taxistandplaats is een rustige weg gevonden om in en uit te kunnen stappen. Nadere informatie hierover volgt.

 

Auto

Wij raden festivalbezoekers ten zeerste aan om met het openbaar vervoer te reizen, aangezien er beperkte parkeergelegenheid is in de omgeving. Voor bezoekers die toch met de auto komen, zal er een parkeerterrein beschikbaar zijn. Gedetailleerde informatie hierover volgt binnenkort.

 

Pendelbus
Er wordt een pendeldienst aangeboden vanaf Breda Centrum naar het festivalterrein en terug. Gedetailleerde informatie over de pendelbussen volgt binnenkort.

Eten & drinken
Het is ten strengste verboden om eigen drank en/of eten mee te nemen. We verzoeken alle bezoekers vriendelijk om hieraan te voldoen en geen etenswaren of drankjes mee te brengen naar het festivalterrein, om lange wachtrijen te voorkomen.

 

Alcohol
Het is niet toegestaan voor bezoekers onder de 18 jaar om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder verboden om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Overtreding van deze regels kan leiden tot verwijdering van het terrein en een geldboete van de politie.

Op verzoek van het festivalpersoneel, de beveiliging of andere bevoegden dient een identiteitsbewijs getoond te kunnen worden om de leeftijd van de bezoeker vast te stellen. Bezoekers jonger dan 18 jaar ontvangen een afwijkend polsbandje waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen.

 

Wat is niet toegestaan op het festivalterrein?
Drank, inclusief plastic waterflesjes, bidons of vergelijkbare harde plastic flessen, eten, spuitbussen, met uitzondering van zonnebrandcrème, deodorant en parfum, navulling voor e-sigaretten, grote tassen of rugzakken, lange vlaggenstokken, selfiesticks, GoPro’s of professionele foto/videoapparatuur, wandelstokken, behalve medische krukken.

Toegankelijkheid

Het Chillville Festival streeft naar toegankelijkheid voor alle bezoekers. Heb je extra ondersteuning nodig om het festival voor jou mogelijk te maken? Dan kun je een aanvraag indienen voor diverse ondersteunende faciliteiten. Stuur vóór 8 juni een e-mail met jouw verzoek, naam en contactgegevens naar info@chillville.nl, en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Toegangsbewijs

Neem jouw geprinte tickets mee naar het festival. Tickets via mobiel zijn vaak moeilijk te scannen en kunnen zorgen voor lange wachtrijen. Het Chillville Festival hanteert het ‘binnen = binnen’ beleid. Dit betekent dat eenmaal binnen, bezoekers het terrein niet meer kunnen verlaten.

Eventix

Indien je jouw toegangsbewijs die je in de overige fases hebt aangeschaft kwijt bent, ga dan naar de website www.eventix.io, selecteer “Support & Contact” in de menubalk en volg de instructies om jouw ticket terug te halen.

Je kunt ook contact opnemen met eventix.io/ticket-support. Eventix is verantwoordelijk voor de kaartverkoop van Chillville Festival. Ze helpen je graag met al jouw vragen over tickets en zorgen direct voor een oplossing.

 

Betalen

Op het festivalterrein betaal je met tokens, ook wel consumptiemunten genoemd. Deze tokens koop je bij verschillende verkooppunten op het terrein. Je kunt betalen voor de tokens met contant geld, pinpas (Maestro), of creditcard (Visa en/of Mastercard).

 

 

Poncho’s

Bij slecht weer, zoals regen, delen wij gratis poncho’s uit. Controleer voorafgaand aan het festival het KNMI-weerbericht en kleed je gepast voor het festival. Het meenemen van een paraplu is niet toegestaan.

 

Lost & Found
Op het festivalterrein is er een Lost & Found balie aanwezig bij de kluisjes. Voor verloren voorwerpen na het evenement kunnen terugvorderingen per e-mail worden gemeld: info@chilleville.nl.

Video- en audioregistratie

Het maken van professionele video- en audio-opnames op het festivalterrein is niet toegestaan, tenzij met schriftelijke toestemming van de organisatie.

EHBO
Op het festivalterrein zijn er  EHBO-posten (first aid post) aanwezig. Indien eerste hulp nodig is, spreek dan direct de beveiliging of het medische team aan. Je kunt ook bij de EHBO-post terecht voor eenvoudige hulp, zoals pleisters, aspirines, of om af te koelen.

 

Oordoppen
Je hebt maar één paar oren, dus zorg er goed voor! Maak gebruik van oordopjes en zorg ervoor dat je voldoende afstand houdt van de luidsprekers. Oordopjes zijn verkrijgbaar bij alle bar-verkooppunten op het festivalterrein.

 

Rolstoeltoegankelijkheid
Het festivalterrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De beveiliging en het barpersoneel zijn beschikbaar om te helpen indien nodig. We willen er echter op wijzen dat het terrein gedeeltelijk bedekt is met gras en zand, wat een uitdaging kan zijn voor mensen met een handicap.

 

Wapens

Het bezit van slag-, steek- of vuurwapens, evenals voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt, is ten strengste verboden! Bij constatering zal de zaak worden overgedragen aan de politie.

 

Drugs

Het Chillville Festival hanteert een zero tolerance beleid ten aanzien van drugs. Het bezit, gebruik, of verhandelen van (hard)drugs is strikt verboden op het festivalterrein. Overtreding van deze regel kan leiden tot verwijdering van het terrein en een geldboete van de politie. Ook het gebruik van lachgas is ten strengste verboden! Bij constatering van (openlijk) gebruik en/of handel zal er inbeslagname plaatsvinden en/of overdracht aan de politie volgen.

Fouilleren

Bij het betreden van het terrein stemt men automatisch in met vrijwillige fouillering. Indien u hier niet mee akkoord gaat, kan de toegang worden geweigerd en zal er geen restitutie plaatsvinden, zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

 

Gedrag

Ongewenste intimiteiten, racisme en discriminatie worden niet getolereerd en zullen leiden tot onmiddellijke verwijdering van het festivalterrein. Tevens is agressie en (mondelinge) bedreiging naar personeel of beveiligingsdiensten, evenals het vernielen van goederen, verboden en zal ook tot verwijdering leiden.

 

Aanwijzingen

Alle aanwijzingen van het personeel of de beveiligingsdienst dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

 

Samenscholing

We behouden ons het recht voor om bij vermoedens van samenscholing waarbij hinder, gevaar en/of overlast aan derden wordt veroorzaakt, de betrokkenen onmiddellijk de toegang te ontzeggen en/of te verwijderen van het evenemententerrein.

 

Diefstal

Bij diefstal zal te allen tijde aangifte worden gedaan bij de politie.

 

Dieren

Dieren worden niet toegelaten op het festivalterrein.

 

Fietsen

Fietsen worden niet toegelaten op het festivalterrein. Er is een fietsenstalling beschikbaar waarover informatie zal worden gedeeld met alle kaartkopers per e-mail naarmate het evenement nadert.

 

Let op!

Bij het niet instemmen met de bovenstaande huisregels wordt de toegang geweigerd, zonder recht op vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventueel in rekening gebrachte servicekosten.